Wedstrijd afgelopen, Club Brugge 1, Manchester City 5.

• 90' +4
      Tweede helft afgelopen, Club Brugge 1, Manchester City 5.
  • 90' +3
    Corner voor Manchester City. De bal gaat via Brandon Mechele over de achterlijn.
  • 90' +3
    Doelpoging van Raheem Sterling (Manchester City)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Jack Grealish.
  • 90' +2
    Clinton Mata verlaat het veld met een blessure, maar kan niet worden vervangen omdat Club Brugge alle wissels al heeft gebruikt..
  • 90' +2
    Bas Dost (Club Brugge) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 90' +2
    Overtreding van Nathan Aké (Manchester City).
  • 90' +1
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Nathan Aké (Manchester City) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat rechts naast het doel. Op aangeven van Riyad Mahrez met een voorzet uit een corner.
  • 90'
    Corner voor Manchester City. De bal gaat via Simon Mignolet over de achterlijn.
  • 90'
    Schot met links van Raheem Sterling (Manchester City) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek.
  • 89'
    Overtreding van Eduard Sobol (Club Brugge).
  • 89'
    Riyad Mahrez (Manchester City) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 85'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Raheem Sterling (Manchester City) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat rechts naast het doel. Op aangeven van João Cancelo.
  • 85'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Bas Dost (Club Brugge) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar rechts. Op aangeven van Hans Vanaken met een voorzet.
  • 84'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Eduard Sobol (Club Brugge) van buiten het strafschopgebied gaat rechts naast het doel uit een corner.
  • 84'
    Corner voor Club Brugge. De bal gaat via Nathan Aké over de achterlijn.

DOELPUNT MAN CITY!

• 83'
      Doelpunt! Club Brugge 1, Manchester City 5. Schot met links van Riyad Mahrez (Manchester City) vanuit het midden van het strafschopgebied in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Fernandinho met een steekpass.
  • 82'
    Doelpoging van Jack Grealish (Manchester City)! Schot met rechts vanaf de linkerkant van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Raheem Sterling.
  • 81'
    Overtreding van Bas Dost (Club Brugge).
  • 81'
    Jack Grealish (Manchester City) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.

DOELPUNT CLUB BRUGGE!

• 52'
      Doelpunt! Club Brugge 0, Manchester City 3. Schot met rechts van Kyle Walker (Manchester City) vanaf de rechterkant van het strafschopgebied in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Kevin De Bruyne met een steekpass.
  • 51'
    Buitenspel Club Brugge. Clinton Mata met de pass, maar Kamal Sowah staat buitenspel.
  • 51'
    Overtreding van João Cancelo (Manchester City).
  • 51'
    Clinton Mata (Club Brugge) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 49'
    Corner voor Manchester City. De bal gaat via Clinton Mata over de achterlijn.
  • 45'
      Tweede helft begint Club Brugge 0, Manchester City 2.

• 45' +3
      Eerste helft afgelopen, Club Brugge 0, Manchester City 2.
  • 45' +3
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Kevin De Bruyne (Manchester City) van buiten het strafschopgebied gaat net iets te hoog. Op aangeven van Riyad Mahrez.
  • 45' +2
    Schot met links van Riyad Mahrez (Manchester City) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Phil Foden.