Estádio do Sport Lisboa e Benfica (da Luz) Lisboa, Portugal

Live verslag Benfica - Inter

DOELPUNT INTER!

• 81'
    Doelpunt! Benfica 0, Internazionale 2. Romelu Lukaku (Internazionale) benut de penalty met een Schot met links in de rechterbenedenhoek.
  • 80'
  • 80'
    Strafschop veroorzaakt door João Mário (Benfica) met een handsbal in het strafschopgebied.
  • 79'
    Beslissing VAR: penalty Internazionale.
  • 77'
    Alessandro Bastoni (Internazionale) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.
  • 77'
    Overtreding van David Neres (Benfica).
  • 77'
    Doelpoging van Denzel Dumfries (Internazionale)! Schot met links vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 77'
    Kopbal van Denzel Dumfries (Internazionale) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Alessandro Bastoni met een voorzet.
  • 75'
  • 74'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Rafa (Benfica).
  • 73'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Nicolò Barella (Internazionale) van buiten het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Henrikh Mkhitaryan na een snelle counter.
  • 72'
    Corner voor Benfica. De bal gaat via Nicolò Barella over de achterlijn.
  • 72'
    Doelpoging van Alejandro Grimaldo (Benfica)! Schot met links vanaf de linkerkant van het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 71'
    Overtreding van Romelu Lukaku (Internazionale).
  • 71'
    Morato (Benfica) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 69'
    Corner voor Internazionale. De bal gaat via Gonçalo Ramos over de achterlijn.
  • 68'
    Denzel Dumfries (Internazionale) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
  • 68'
    Overtreding van Rafa (Benfica).
  • 67'
    Doelpoging van Nicolò Barella (Internazionale)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 65'
    Schot met links van Henrikh Mkhitaryan (Internazionale) gered door de keeper! De poging vanaf de linkerkant van het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Joaquín Correa.
  • 64'
    Buitenspel Internazionale. Romelu Lukaku met de pass, maar Joaquín Correa staat buitenspel.
  • 63'
       Wissel bij Benfica. David Neres komt in het veld voor Florentino.
  • 62'
       Wissel bij Internazionale. Robin Gosens komt in het veld voor Federico Dimarco.
  • 62'
       Wissel bij Internazionale. Joaquín Correa komt in het veld voor Lautaro Martínez.
  • 62'
       Wissel bij Internazionale. Romelu Lukaku komt in het veld voor Edin Dzeko.
  • 58'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Chiquinho (Benfica) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog. Op aangeven van Fredrik Aursnes.
  • 57'
    Doelpoging van Fredrik Aursnes (Benfica)! Schot met rechts vanaf de linkerkant van het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 55'
    Doelpoging van Rafa (Benfica)! Schot met rechts van heel dichtbij wordt geblokt. Op aangeven van Alejandro Grimaldo.
  • 55'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Alejandro Grimaldo (Benfica) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar rechts. Op aangeven van João Mário.