Wedstrijd afgelopen, Internazionale 4, Viktoria Plzen 0.

• 90' +3
      Tweede helft afgelopen, Internazionale 4, Viktoria Plzen 0.
  • 90' +2
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Romelu Lukaku (Internazionale) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar links. Op aangeven van Kristjan Asllani met een voorzet vanuit een dood spelmoment.
  • 90' +2
    Overtreding van Jhon Mosquera (Viktoria Plzen).
  • 90' +2
    Milan Skriniar (Internazionale) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 89'
    Overtreding van Alessandro Bastoni (Internazionale).
  • 89'
    Václav Pilar (Viktoria Plzen) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
  • 88'
    Schot met rechts van Joaquín Correa (Internazionale) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Romelu Lukaku met een steekpass.

DOELPUNT INTER!

• 45' +1
      Eerste helft afgelopen, Internazionale 2, Viktoria Plzen 0.
  • 45'
      Jhon Mosquera (Viktoria Plzen) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 45'
    André Onana (Internazionale) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 45'
  • 44'
    Buitenspel Internazionale. Edin Dzeko met de pass, maar Denzel Dumfries staat buitenspel.
  • 43'
    Schot met rechts van Fortune Bassey (Viktoria Plzen) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Erik Jirka.
  • 43'
    Overtreding van Edin Dzeko (Internazionale).
  • 43'
    Mohamed Tijani (Viktoria Plzen) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.

• 41'
      Doelpunt! Internazionale 2, Viktoria Plzen 0. Schot met rechts van Edin Dzeko (Internazionale) van heel dichtbij in het midden van het doel. Op aangeven van Federico Dimarco.
  • 39'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Lautaro Martínez (Internazionale) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar links. Op aangeven van Federico Dimarco.
  • 39'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Denzel Dumfries (Internazionale) vanaf de rechterkant van het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Federico Dimarco met een voorzet.