Estádio do Sport Lisboa e Benfica (da Luz) Lisboa, Portugal

Live verslag Benfica - Inter

DOELPUNT INTER!

• 50'
      Doelpunt! Benfica 3, Internazionale 1. Schot met links van Marko Arnautovic (Internazionale) vanaf de linkerkant van het doelgebied in de linkerbenedenhoek uit een corner.Doelpunt toegekend na VAR review.
  • 50'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Yann Bisseck (Internazionale) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Alexis Sánchez met een voorzet uit een corner.
  • 50'
    Corner voor Internazionale. De bal gaat via Anatolii Trubin over de achterlijn.
  • 50'
    Schot met rechts van Alexis Sánchez (Internazionale) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt boven in het midden van het doel.
  • 49'
    Overtreding van João Neves (Benfica).
  • 49'
    Alexis Sánchez (Internazionale) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 48'
  • 48'
    Schot met links van Carlos Augusto (Internazionale) gered door de keeper! De poging vanaf de linkerkant van het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Matteo Darmian met een voorzet.
  • 45'
    João Neves (Benfica) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 45'
    Overtreding van Matteo Darmian (Internazionale).
  • 45'
      Tweede helft begint Benfica 3, Internazionale 0.

DOELPUNT BENFICA!

• 33'
      Doelpunt! Benfica 3, Internazionale 0. Schot met links van João Mário (Benfica) van heel dichtbij in de linkerbenedenhoek.
  • 30'
    Overtreding van João Mário (Benfica).
  • 30'
    Marko Arnautovic (Internazionale) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 29'
  • 29'
    Francesco Acerbi (Internazionale) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.
  • 29'
  • 27'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Casper Tengstedt (Benfica).
  • 26'
  • 26'
    Davide Frattesi (Internazionale) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 25'
  • 25'
    Schot met rechts van Marko Arnautovic (Internazionale) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Davide Frattesi met een steekpass.
  • 22'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Ángel Di María (Benfica) van buiten het strafschopgebied gaat bijna raak, maar net naast de rechterbovenhoek. Op aangeven van João Mário met een kopbal.
  • 16'
  • 16'
    Overtreding van Davide Frattesi (Internazionale).
  • 14'
  • 13'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Rafa (Benfica).

• 12'
      Doelpunt! Benfica 2, Internazionale 0. Schot met rechts van João Mário (Benfica) vanuit het midden van het strafschopgebied in de linkerbenedenhoek.
  • 10'
    Schot met rechts van Casper Tengstedt (Benfica) gered door de keeper! De poging vanaf de linkerkant van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van João Mário.
  • 9'
    Schot met rechts van Kristjan Asllani (Internazionale) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek.
  • 9'
    Doelpoging van Carlos Augusto (Internazionale)! Schot met links van buiten het strafschopgebied wordt geblokt.