• 69'
      1-0 door Immobile!

DOELPUNT LAZIO!

• 68'
    Doelpunt! Lazio 1, Bayern München 0. Ciro Immobile (Lazio) benut de penalty met een Schot met rechts in de rechterbenedenhoek.
  • 68'
    Dat was een vreselijk onbehouwen actie van de verdediger.
  • 68'
    Hij zaagt Isaksen in de 16 bijna doormidden.
  • 67'
      Joshua Kimmich (Bayern München) krijgt een gele kaart.
  • 67'
    Penalty voor Lazio! En rood voor Upamecano!
  • 66'
    Strafschop veroorzaakt door Dayot Upamecano (Bayern München) na een overtreding in het strafschopgebied.
  • 66'
    Strafschop Lazio. Gustav Isaksen lokt een overtreding uit in het strafschopgebied.
  • 65'
    Mazraoui bijna met de kans, maar in plaats van de bal schiet hij Guendouzi omver.
  • 64'
    Mattéo Guendouzi (Lazio) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 64'
    Overtreding van Noussair Mazraoui (Bayern München).
  • 62'
    Het niveau van Bayern is behoorlijk aan het dalen, zo slordig is de Duitse kampioen niet vaak.
  • 59'
  • 59'
       Wissel bij Lazio. Manuel Lazzari komt in het veld voor Elseid Hysaj , die niet verder kan door een blessure.
  • 59'
    Bayern is vanuit de Bundesliga wel wat gewend qua verdedigend ingestelde tegenstanders, maar het heeft er toch bijzonder lastig mee.
  • 58'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Elseid Hysaj (Lazio).
  • 58'
    Het is niet spectaculair om naar te kijken, maar het is wel knap hoe klein Lazio de ruimtes weet te houden.
  • 53'
    Bayern nu wel met wat meer controle, in balbezit op de helft van Lazio.
  • 51'
    Lazio bijt van zich af in de tweede helft, wat een verschil met voor rust.
  • 48'
    Daar komt Bayern zelfs heel goed weg. Upamecano verspeelt de bal en Isaksen krijgt een enorme kans, maar Neuer redt met zijn voeten.
  • 47'
    Dat is op zijn minst opmerkelijk met een voorhoede die bestaat uit Kane, Sané en Musiala.
  • 46'
    Overtreding van Mattéo Guendouzi (Lazio).
  • 46'
    Jamal Musiala (Bayern München) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 46'
    De ploeg van Thomas Tuchel noteerde in de voorgaande 135 minuten speeltijd slechts één doelpoging tussen de palen.