Meret lost op een schot van Pedri. De goalie komt met een corner goed weg.
    Lamine Yamal (Barcelona) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
    Ter Stegen krijgt nog net zijn hand tegen de bal na een Italiaanse hoekschop.
  • 63'
  • 62'
    Het is voor de Pool zijn tweede treffer in de Champions League dit seizoen.
  • 61'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Ronald Araújo (Barcelona).

DOELPUNT

• 61'
      Doelpunt Lewandowski. Barcelon op een 0-1 voorsprong.
  • 59'
  • 59'
    Ilkay Gündogan (Barcelona) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 57'
    Overtreding van Lamine Yamal (Barcelona).
  • 57'
    Khvicha Kvaratskhelia (Napoli) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 57'
    Vrije trap Napoli wordt weggewerkt door de Spaanse defensie.
  • 55'
    Overtreding van Íñigo Martínez (Barcelona).
  • 55'
    Victor Osimhen (Napoli) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
  • 53'
    Weer een voorzet buitenkant voet van Joao Cancelo. Juan Jesus onderschept en maakt er een corner van, waaruit Barcelona niet gevaarlijk weet te worden.