Estádio Municipal de Braga Braga, Portugal

Live verslag Braga - Real Madrid

DOELPUNT BRAGA!

• 62'
      Doelpunt! Sporting Braga 1, Real Madrid 2. Schot met rechts van Álvaro Djaló (Sporting Braga) vanaf de rechterkant van het strafschopgebied in de rechterbovenhoek. Op aangeven van Simon Banza.

DOELPUNT REAL MADRID!

• 45'
      Eerste helft afgelopen, Sporting Braga 0, Real Madrid 1.
  • 44'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Eduardo Camavinga (Real Madrid) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar links. Op aangeven van Luka Modric met een kopbal.
  • 43'
    Buitenspel Sporting Braga. Al Musrati met de pass, maar Álvaro Djaló staat buitenspel.
  • 42'
    Buitenspel Real Madrid. Fran García met de pass, maar Vinícius Júnior staat buitenspel.
  • 40'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Simon Banza (Sporting Braga) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog. Op aangeven van Cristián Borja met een voorzet.
  • 39'
    Doelpoging van Jude Bellingham (Real Madrid)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Luka Modric.
  • 39'
    Corner voor Real Madrid. De bal gaat via Serdar Saatçi over de achterlijn.
  • 37'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Federico Valverde (Real Madrid) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar rechts. Op aangeven van Luka Modric uit een corner.
  • 37'
  • 36'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Vinícius Júnior (Real Madrid) vanuit een moeilijke hoek aan de rechterkant en van grote afstand gaat links naast het doel. Op aangeven van Dani Carvajal.
  • 34'
    Simon Banza (Sporting Braga) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 34'
    Overtreding van Nacho (Real Madrid).
  • 33'
    Buitenspel Real Madrid. Eduardo Camavinga met de pass, maar Vinícius Júnior staat buitenspel.
  • 33'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Ricardo Horta (Sporting Braga) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog. Op aangeven van Vitor Carvalho.
  • 31'
    Doelpoging van Rodrigo Zalazar (Sporting Braga)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Vitor Carvalho.
  • 30'
    Doelpoging van Ricardo Horta (Sporting Braga)! Schot met rechts vanaf de linkerkant van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Álvaro Djaló.
  • 29'
    Buitenspel Sporting Braga. Cristián Borja met de pass, maar Álvaro Djaló staat buitenspel.
  • 28'
    Buitenspel Real Madrid. Jude Bellingham met de pass, maar Vinícius Júnior staat buitenspel.
  • 28'
    Buitenspel Real Madrid. Federico Valverde met de pass, maar Rodrygo staat buitenspel.
  • 26'
    Álvaro Djaló (Sporting Braga) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 26'
    Overtreding van Rodrygo (Real Madrid).
  • 26'
    Schot met rechts van Vinícius Júnior (Real Madrid) gered door de keeper! De poging vanaf de linkerkant van het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbovenhoek. Op aangeven van Jude Bellingham.
  • 23'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Ricardo Horta (Sporting Braga) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat rechts naast het doel.
  • 23'
    Doelpoging van Ricardo Horta (Sporting Braga)! Schot met links vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Álvaro Djaló met een kopbal.
  • 23'
    Rodrigo Zalazar (Sporting Braga) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 23'
    Overtreding van Luka Modric (Real Madrid).
  • 22'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Rodrygo (Real Madrid) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog. Op aangeven van Luka Modric.
  • 20'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Vitor Carvalho (Sporting Braga) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Rodrigo Zalazar met een voorzet uit een corner.
  • 19'
    Corner voor Sporting Braga. De bal gaat via Jude Bellingham over de achterlijn.
  • 19'
    Doelpoging van Al Musrati (Sporting Braga)! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt.