Wedstrijd afgelopen, Breidablik 1, Maccabi Tel Aviv 2.

• 90' +7
      Tweede helft afgelopen, Breidablik 1, Maccabi Tel Aviv 2.
  • 90' +6
    Doelpoging van Damir Muminovic (Breidablik)! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 90' +6
    Corner voor Breidablik. De bal gaat via Osher Davida over de achterlijn.
  • 90' +5
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Derrick Luckassen (Maccabi Tel Aviv) van meer dan 30 meter gaat links naast het doel.
  • 90' +4
    Gísli Eyjólfsson (Breidablik) krijgt zijn tweede gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 90' +4
    Overtreding van Gísli Eyjólfsson (Breidablik).
  • 90' +4
    Saborit (Maccabi Tel Aviv) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 90' +3
      Damir Muminovic (Breidablik) krijgt een gele kaart.
  • 90' +2
    Damir Muminovic (Breidablik) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 90' +2
    Overtreding van Dor Turgeman (Maccabi Tel Aviv).
  • 90' +2
       Wissel bij Maccabi Tel Aviv. Osher Davida komt in het veld voor Eran Zahavi.
  • 90' +1
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Damir Muminovic (Breidablik) vanaf de rechterkant van het doelgebied gaat links naast het doel uit een corner.
  • 90'
    Corner voor Breidablik. De bal gaat via Joris van Overeem over de achterlijn.
  • 90'
    Doelpoging van Kristófer Kristinsson (Breidablik)! Schot met rechts vanaf de rechterkant van het doelgebied wordt geblokt.
  • 89'
    Kristófer Kristinsson (Breidablik) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 89'
    Overtreding van Sheran Yeini (Maccabi Tel Aviv).
  • 88'
    Schot met rechts van Dor Turgeman (Maccabi Tel Aviv) gered door de keeper! De poging vanaf de linkerkant van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel.
  • 87'
    Corner voor Maccabi Tel Aviv. De bal gaat via Damir Muminovic over de achterlijn.
  • 87'
       Wissel bij Maccabi Tel Aviv. Sheran Yeini komt in het veld voor Milson.
  • 86'
    Buitenspel Maccabi Tel Aviv. Gabi Kanichowsky met de pass, maar Eran Zahavi staat buitenspel.
  • 86'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Milson (Maccabi Tel Aviv) vanaf de rechterkant van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar net naast de rechterbovenhoek uit een corner.
  • 86'
    Doelpoging van Eran Zahavi (Maccabi Tel Aviv)! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Gabi Kanichowsky.
  • 85'
    Corner voor Maccabi Tel Aviv. De bal gaat via Viktor Einarsson over de achterlijn.
  • 85'
    Corner voor Maccabi Tel Aviv. De bal gaat via Davíd Ingvarsson over de achterlijn.
  • 84'
    Schot met rechts van Dor Turgeman (Maccabi Tel Aviv) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Eran Zahavi.
  • 83'
  • 82'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Avishay Cohen (Maccabi Tel Aviv).
  • 82'
    Overtreding van Kristófer Kristinsson (Breidablik).
  • 82'
    Avishay Cohen (Maccabi Tel Aviv) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.

DOELPUNT MACCABI TA!

DOELPUNT BREIDABLIK!

DOELPUNT MACCABI TA AFGEKEURD!

• 55'
      Doelpunt afgekeurd door de VAR! Dor Peretz (Maccabi Tel Aviv) scoort, maar het doelpunt gaat na bestudering van de beelden niet door.
  • 55'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Saborit (Maccabi Tel Aviv) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Dan Biton met een voorzet uit een corner.
  • 54'
    Corner voor Maccabi Tel Aviv. De bal gaat via Anton Lúdvíksson over de achterlijn.
  • 53'
    Corner voor Maccabi Tel Aviv. De bal gaat via Viktor Margeirsson over de achterlijn.