Live verslag Dinamo Zagreb - Viktoria Plzeň

DOELPUNT VIKTORIA PLZEň!

• 68'
    Doelpunt! Dinamo Zagreb 0, Viktoria Plzen 1. Tomás Chory (Viktoria Plzen) benut de penalty met een Schot met rechts in het midden van het doel.
  • 66'
    Strafschop Viktoria Plzen. Robin Hranác lokt een overtreding uit in het strafschopgebied.
  • 66'
    Strafschop veroorzaakt door Maxime Bernauer (Dinamo Zagreb) na een overtreding in het strafschopgebied.
  • 66'
    Schot met rechts van Lukás Kalvach (Viktoria Plzen) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel.
  • 66'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Tomás Chory (Viktoria Plzen) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar rechts. Op aangeven van Ibrahim Traoré uit een corner.
  • 65'
    Corner voor Viktoria Plzen. De bal gaat via Dino Peric over de achterlijn.
  • 64'
    Overtreding van Cadu (Viktoria Plzen).
  • 64'
    Sadegh Moharrami (Dinamo Zagreb) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 64'
    Buitenspel Dinamo Zagreb. Gabriel Vidovic met de pass, maar Josip Drmic staat buitenspel.
  • 63'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Josip Misic (Dinamo Zagreb) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar rechts. Op aangeven van Robert Ljubicic.
  • 62'
    Overtreding van Erik Jirka (Viktoria Plzen).
  • 62'
    Dino Peric (Dinamo Zagreb) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 60'
    Schot met rechts van Gabriel Vidovic (Dinamo Zagreb) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt boven in het midden van het doel. Op aangeven van Sadegh Moharrami.
  • 59'
    Schot met rechts van Gabriel Vidovic (Dinamo Zagreb) gered door de keeper! De poging vanaf de linkerkant van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Josip Drmic.
  • 56'
    Corner voor Dinamo Zagreb. De bal gaat via Cadu over de achterlijn.
  • 56'
    Doelpoging van Marko Bulat (Dinamo Zagreb)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 56'
    Overtreding van Sampson Dweh (Viktoria Plzen).
  • 56'
    Gabriel Vidovic (Dinamo Zagreb) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 55'
       Wissel bij Dinamo Zagreb. Maxime Bernauer komt in het veld voor Dario Spikic.
  • 55'
       Wissel bij Dinamo Zagreb. Josip Drmic komt in het veld voor Mahir Emreli.
  • 54'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Cadu (Viktoria Plzen) van buiten het strafschopgebied gaat bijna raak, maar net naast de linkerbovenhoek uit een directe vrije trap.
  • 52'
      Dino Peric (Dinamo Zagreb) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 52'
    Erik Jirka (Viktoria Plzen) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 52'
    Overtreding van Dino Peric (Dinamo Zagreb).
  • 51'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Martin Baturina (Dinamo Zagreb) van buiten het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Gabriel Vidovic.
  • 49'
    Corner voor Viktoria Plzen. De bal gaat via Sadegh Moharrami over de achterlijn.