Eerste helft afgelopen, Olympiakos Piraeus 2, Fenerbahçe 0.
    Rodinei (Olympiakos Piraeus) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
    Rodinei (Olympiakos Piraeus) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
    Overtreding van Dusan Tadic (Fenerbahçe).
  • 45' +3
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Miha Zajc (Fenerbahçe) vanuit een moeilijke hoek aan de rechterkant gaat te hoog.
  • 45' +3
    Schot met rechts van Rade Krunic (Fenerbahçe) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt boven in het midden van het doel. Op aangeven van Edin Dzeko.
  • 45' +2
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Irfan Can Kahveci (Fenerbahçe) van buiten het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar rechts uit een directe vrije trap.
  • 45' +2
  • 45' +1
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Bright Osayi-Samuel (Fenerbahçe).
  • 45'
    Overtreding van Chiquinho (Olympiakos Piraeus).
  • 45'
    Irfan Can Kahveci (Fenerbahçe) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 44'
       Wissel bij Fenerbahçe. Ferdi Kadioglu komt in het veld voor Jayden Oosterwolde , die niet verder kan door een blessure.
  • 44'
  • 41'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Jayden Oosterwolde (Fenerbahçe).
  • 40'
    Hands van Rade Krunic (Fenerbahçe).
  • 39'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Francisco Ortega (Olympiakos Piraeus) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar links. Op aangeven van Ayoub El Kaabi.