Advocaat benaderd door 47-voudig landskampioen: 'Denk dat dat wel meegespeeld heeft'

11 april 2024, 19:59
Foto: © Talpa

Dick Advocaat is in het verleden benaderd door de Griekse recordkampioen Olympiakos Piraeus. De huidige bondscoach van Curaçao heeft zelfs gesprekken gevoerd met de 47-voudig landskampioen, maar van een dienstverband kwam het uiteindelijk niet. Wim Kieft heeft wel een idee waarom.

Dat zegt de inmiddels 76-jarige trainer in de studio van Veronica, waar hij samen met Kieft bij presentator Hélène Hendriks is aangeschoven om de Conference League-wedstrijd tussen Olympiakos en Fenerbahçe te analyseren. "Ja, deze club heeft me benaderd", zegt Advocaat. "Ik ben er toen heen gegaan met Lagendijk (zijn vroegere zaakwaarnemer Ger Lagendijk, red.). Ze speelden die avond, toen zijn we gaan kijken. Maar het is niets geworden." Op de vraag van Hendriks waarom niet, antwoordt de ervaren trainer: "Weet ik niet." Kieft heeft wél een idee: "Geld." Advocaat reageert lachend: "Ik denk dat dat wel meegespeeld heeft."

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

Artikel gaat verder onder video

🔗 Bekende voetbalanalist dreigt van tv te verdwijnen, Van der Gijp luidt de noodklok

Er is eigenlijk maar één analist voor wie René van der Gijp de tv aan zet, maar juist die dreigt van de buis te verdwijnen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Dropkick
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Geld en betalen is in Griekenland niet als Geld Betalen ,zo zijn er honderden spelers en trainers tonnen aan geld door de Slouvaki geboord.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen