DOELPUNT DINAMO ZAGREB AFGEKEURD!

• 45' +1
      Eerste helft afgelopen, Viktoria Plzen 1, Dinamo Zagreb 0.
  • 45'
    Schot met links van Tomás Chory (Viktoria Plzen) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Erik Jirka.
  • 43'
    met een doelpoging van Jan Kopic (Viktoria Plzen) gered door de keeper! De poging van heel dichtbij werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Sampson Dweh.
  • 43'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Sampson Dweh (Viktoria Plzen) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat rechts naast het doel. Op aangeven van Lukás Kalvach met een voorzet uit een corner.
  • 42'
    Corner voor Viktoria Plzen. De bal gaat via Dino Peric over de achterlijn.
  • 38'
    Overtreding van Tomás Chory (Viktoria Plzen).
  • 38'
    Martin Baturina (Dinamo Zagreb) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 38'
    Overtreding van Sampson Dweh (Viktoria Plzen).
  • 38'
    Mahir Emreli (Dinamo Zagreb) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 38'
    Overtreding van Robin Hranác (Viktoria Plzen).
  • 38'
    Mahir Emreli (Dinamo Zagreb) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 37'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Cadu (Viktoria Plzen) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar net naast de linkerbovenhoek. Op aangeven van Robin Hranác uit een corner.
  • 37'
    Doelpoging van Sampson Dweh (Viktoria Plzen)! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 37'
    Schot met rechts van Lukás Kalvach (Viktoria Plzen) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel.