Wedstrijd afgelopen, Zarja Loegansk 4, Breidablik 0.

EIGEN DOELPUNT!

• 10'
      Eigen doelpunt van Damir Muminovic, Breidablik. Zarja Loegansk 2, Breidablik 0.
  • 10'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Vyacheslav Churko (Zarja Loegansk) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar rechts.
  • 8'
    Alexander Sigurdarson (Breidablik) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 8'
    Overtreding van Vyacheslav Churko (Zarja Loegansk).
  • 7'
  • 7'
      Anton Bol (Zarja Loegansk) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 6'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Andri Yeoman (Breidablik).
  • 6'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Anton Bol (Zarja Loegansk).
  • 5'
    Schot met links van Davíd Ingvarsson (Breidablik) gered door de keeper! De poging vanaf de linkerkant van het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Alexander Sigurdarson.
  • 4'
    Overtreding van Alexander Sigurdarson (Breidablik).
  • 4'
    Dmytro Myshnyov (Zarja Loegansk) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.