•
    Wedstrijd afgelopen, Glasgow Rangers 1, Real Betis Sevilla 0.

DOELPUNT RANGERS!

• 66'
      Doelpunt! Glasgow Rangers 1, Real Betis Sevilla 0. Schot met rechts van Abdallah Sima (Glasgow Rangers) van heel dichtbij in het midden van het doel. Op aangeven van Kemar Roofe uit een corner.
  • 66'
    Doelpoging van Connor Goldson (Glasgow Rangers)! Schot met rechts vanaf de linkerkant van het doelgebied wordt geblokt.
  • 66'
    Schot met rechts van Kemar Roofe (Glasgow Rangers) gered door de keeper! De poging van heel dichtbij werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van John Lundstram.
  • 66'
    Doelpoging van John Lundstram (Glasgow Rangers)! Kopbal vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Sam Lammers met een kopbal.
  • 66'
    Corner voor Glasgow Rangers. De bal gaat via Luiz Henrique over de achterlijn.
  • 66'
  • 65'
    Corner voor Glasgow Rangers. De bal gaat via Marc Bartra over de achterlijn.
  • 65'
    Doelpoging van Rabbi Matondo (Glasgow Rangers)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van John Lundstram.
  • 64'
      Connor Goldson (Glasgow Rangers) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 64'
    Isco (Real Betis Sevilla) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 64'
    Overtreding van Connor Goldson (Glasgow Rangers).
  • 64'
    Doelpoging van Sam Lammers (Glasgow Rangers)! Schot met links vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Connor Goldson met een kopbal.
  • 63'
  • 63'
    Doelpoging van Sam Lammers (Glasgow Rangers)! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Abdallah Sima.
  • 63'
    Doelpoging van Rabbi Matondo (Glasgow Rangers)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Sam Lammers.
  • 62'
    Corner voor Real Betis Sevilla. De bal gaat via Ben Davies over de achterlijn.
  • 61'
       Wissel bij Glasgow Rangers. Sam Lammers komt in het veld voor Tom Lawrence , die niet verder kan door een blessure.
  • 61'
  • 59'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Tom Lawrence (Glasgow Rangers).
  • 58'
    Guido Rodríguez (Real Betis Sevilla) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 58'
    Overtreding van Rabbi Matondo (Glasgow Rangers).
  • 55'
    Abde Ezzalzouli (Real Betis Sevilla) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 55'
  • 55'
    Corner voor Glasgow Rangers. De bal gaat via Claudio Bravo over de achterlijn.
  • 54'
    Schot met links van Borna Barisic (Glasgow Rangers) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt boven in het midden van het doel.
  • 53'
      Marc Bartra (Real Betis Sevilla) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 53'
    Overtreding van Marc Bartra (Real Betis Sevilla).
  • 53'
    Kemar Roofe (Glasgow Rangers) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 50'
    Doelpu... nee, de bal gaat op de rechterpaal! Schot met rechts van Tom Lawrence (Glasgow Rangers) van buiten het strafschopgebied. Op aangeven van José Cifuentes.
  • 49'
    Corner voor Glasgow Rangers. De bal gaat via Héctor Bellerín over de achterlijn.
  • 49'
    Doelpoging van Rabbi Matondo (Glasgow Rangers)! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Abdallah Sima met een voorzet.
  • 46'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Luiz Henrique (Real Betis Sevilla) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar links. Op aangeven van Guido Rodríguez.
  • 45'
  • 45'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Luiz Henrique (Real Betis Sevilla).