Wedstrijd afgelopen, AC Milan 1, Internazionale 2.

Eerste helft afgelopen, AC Milan 0, Internazionale 1.
    Overtreding van Benjamin Pavard (Internazionale).
  • 40'
    Christian Pulisic (AC Milan) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 39'
    Schot met links van Henrikh Mkhitaryan (Internazionale) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel.
  • 39'
    Schot met rechts van Davide Calabria (AC Milan) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Yunus Musah met een voorzet.
  • 37'
    Doelpu... nee, de bal gaat op de rechterpaal! Schot met rechts van Marcus Thuram (Internazionale) vanuit het midden van het strafschopgebied. Op aangeven van Nicolò Barella.
  • 37'
    Doelpoging van Federico Dimarco (Internazionale)! Schot met links van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Hakan Çalhanoglu.
  • 35'
      Théo Hernández (AC Milan) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 35'
    Nicolò Barella (Internazionale) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 35'
    Overtreding van Théo Hernández (AC Milan).
  • 34'
    Buitenspel Internazionale. Yann Sommer met de pass, maar Marcus Thuram staat buitenspel.
  • 33'
    Overtreding van Marcus Thuram (Internazionale).
  • 33'
    Fikayo Tomori (AC Milan) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 32'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Fikayo Tomori (AC Milan) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Davide Calabria met een voorzet vanuit een dood spelmoment.
  • 31'
      Lautaro Martínez (Internazionale) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 31'
    Overtreding van Lautaro Martínez (Internazionale).
  • 31'
    Fikayo Tomori (AC Milan) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 28'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Rafael Leão (AC Milan) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar rechts. Op aangeven van Tijjani Reijnders.
  • 28'
    Schot met links van Rafael Leão (AC Milan) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Yunus Musah.
  • 28'
    Doelpoging van Henrikh Mkhitaryan (Internazionale)! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Matteo Darmian.
  • 26'
    Buitenspel AC Milan. Théo Hernández met de pass, maar Yacine Adli staat buitenspel.
  • 26'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Théo Hernández (AC Milan) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat links naast het doel uit een corner.
  • 26'
    Doelpoging van Ruben Loftus-Cheek (AC Milan)! Kopbal vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Yacine Adli met een voorzet.