Live verslag Bologna - Milan

• 45' +4
      Eerste helft afgelopen, Bologna 0, AC Milan 2.
  • 45' +2
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Stefan Posch (Bologna) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat rechts naast het doel. Op aangeven van Charalampos Lykogiannis met een voorzet.
  • 44'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Charalampos Lykogiannis (Bologna) van buiten het strafschopgebied gaat net iets te hoog uit een directe vrije trap.
  • 43'
    Overtreding van Rafael Leão (AC Milan).
  • 43'
    Michel Aebischer (Bologna) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 41'
    Doelpoging van Lewis Ferguson (Bologna)! Kopbal vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Dan Ndoye met een voorzet.
  • 40'
  • 39'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Theo Hernández (AC Milan).
  • 39'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Charalampos Lykogiannis (Bologna).
  • 33'
    Schot met rechts van Lewis Ferguson (Bologna) gered door de keeper! De poging vanaf de linkerkant van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Nicolás Domínguez.
  • 31'
    Corner voor AC Milan. De bal gaat via Jhon Lucumí over de achterlijn.
  • 29'
      Michel Aebischer (Bologna) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 29'
    Overtreding van Michel Aebischer (Bologna).
  • 29'
    Rafael Leão (AC Milan) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 28'
    Doelpoging van Rafael Leão (AC Milan)! Schot met rechts vanaf de linkerkant van het doelgebied wordt geblokt. Op aangeven van Ruben Loftus-Cheek met een kopbal.
  • 28'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Ruben Loftus-Cheek (AC Milan) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Christian Pulisic met een voorzet uit een corner.
  • 27'
    Corner voor AC Milan. De bal gaat via Charalampos Lykogiannis over de achterlijn.
  • 27'
    Schot met links van Olivier Giroud (AC Milan) gered door de keeper! De poging vanaf de linkerkant van het strafschopgebied werd gestopt boven in het midden van het doel. Op aangeven van Christian Pulisic met een voorzet.
  • 26'
  • 24'
    Wedstrijd onderbroken (Bologna).
  • 23'
    Doelpoging van Dan Ndoye (Bologna)! Schot met links vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Charalampos Lykogiannis met een voorzet.