Wedstrijd afgelopen, Lecce 0, Internazionale 4.

Tweede helft afgelopen, Lecce 0, Internazionale 4.
    Corner voor Lecce. De bal gaat via Davy Klaassen over de achterlijn.
  • 89'
  • 89'
    Corner voor Lecce. De bal gaat via Denzel Dumfries over de achterlijn.
  • 88'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Denzel Dumfries (Internazionale) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar links. Op aangeven van Nicolò Barella met een voorzet uit een corner.
  • 87'
    Corner voor Internazionale. De bal gaat via Mohamed Kaba over de achterlijn.
  • 87'
    Doelpoging van Stefan de Vrij (Internazionale)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 85'
    Overtreding van Medon Berisha (Lecce).
  • 85'
    Ebenezer Akinsanmiro (Internazionale) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 85'
    Kopbal van Roberto Piccoli (Lecce) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Valentin Gendrey met een voorzet.
  • 83'
  • 83'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Stefan de Vrij (Internazionale).
  • 81'
  • 81'
    Ebenezer Akinsanmiro (Internazionale) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
  • 81'
    Marko Arnautovic (Internazionale) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 81'
    Overtreding van Alexis Blin (Lecce).
  • 78'
       Wissel bij Lecce. Medon Berisha komt in het veld voor Ylber Ramadani.
  • 77'
    Corner voor Internazionale. De bal gaat via Wladimiro Falcone over de achterlijn.
  • 77'
    Schot met rechts van Marko Arnautovic (Internazionale) gered door de keeper! De poging vanaf de rechterkant van het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Ebenezer Akinsanmiro.
  • 76'
    Overtreding van Lameck Banda (Lecce).
  • 76'
  • 76'
       Wissel bij Lecce. Remi Oudin komt in het veld voor Pontus Almqvist.
  • 76'
       Wissel bij Internazionale. Tajon Buchanan komt in het veld voor Federico Dimarco.
  • 75'
       Wissel bij Internazionale. Ebenezer Akinsanmiro komt in het veld voor Davide Frattesi.
  • 71'
    Corner voor Internazionale. De bal gaat via Alexis Blin over de achterlijn.
  • 70'
    Schot met links van Roberto Piccoli (Lecce) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Pontus Almqvist.
  • 69'
    Buitenspel Lecce. Roberto Piccoli met de pass, maar Lameck Banda staat buitenspel.

DOELPUNT INTER!

• 53'
      Doelpunt! Lecce 0, Internazionale 2. Schot met links van Davide Frattesi (Internazionale) van heel dichtbij in de rechterbovenhoek. Op aangeven van Alexis Sánchez.
  • 51'
    Buitenspel Internazionale. Emil Audero met de pass, maar Denzel Dumfries staat buitenspel.
  • 50'
    Corner voor Internazionale. De bal gaat via Ahmed Touba over de achterlijn.
  • 50'
    Overtreding van Federico Baschirotto (Lecce).
  • 50'
    Lautaro Martínez (Internazionale) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 48'
    Schot met links van Federico Dimarco (Internazionale) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbovenhoek. Op aangeven van Lautaro Martínez.
  • 46'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Alexis Blin (Lecce) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar net naast de linkerbovenhoek. Op aangeven van Antonino Gallo met een voorzet.
  • 45'
    Doelpoging van Nicola Sansone (Lecce)! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Pontus Almqvist met een voorzet.