Live verslag Heerenveen - Volendam

DOELPUNT

DOELPUNT

• 17'
      Henk Veerman scoort! De spits viert een bescheiden feestje tegen zijn oude ploeg. Hij wordt weggestuurd door Twigt, neemt de bal goed mee in het strafschopgebied en vindt de linkerhoek.
  • 16'
    Schot met rechts van Milan van Ewijk (sc Heerenveen) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek.
  • 15'
    Sydney van Hooijdonk (sc Heerenveen) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 15'
    Overtreding van Brian Plat (FC Volendam).
  • 14'
    Francesco Antonucci (FC Volendam) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 14'
    Overtreding van Thom Haye (sc Heerenveen).
  • 12'
    Buitenspel sc Heerenveen. Anas Tahiri met de pass, maar Simon Olsson staat buitenspel.
  • 10'
    Weer een gevaarlijk moment. Sahraoui geeft een uitstekende voorzet aan Van Amersfoort, die net onder de bal doorgaat.
  • 8'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Milan van Ewijk (sc Heerenveen) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar rechts. Op aangeven van Sydney van Hooijdonk.
  • 7'
    Sahraoui maakt een frivole indruk in de openingsfase en beloont zichzelf met deze assist.
  • 6'
    Nu is het wel raak voor Van Hooijdonk! Sahraoui bedient Van Hooijdonk, die aantekent voor zijn twaalfde doelpunt van het seizoen.