Ragnar Oratmangoen (Fortuna Sittard) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
      Deroy Duarte (Fortuna Sittard) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
    Djordje Mihailovic (AZ) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 90'
    Goede redding van Ryan op de vrije trap van Fortuna.
  • 89'
    Marko LAZetic (Fortuna Sittard) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 89'
    Overtreding van Alexandre Penetra (AZ).
  • 89'
    Dantas krijgt de bal en schiet eerst tegen een Fortuna-speler aan en in de herkansing kan de jonge Portugees scoren.
  • 88'
       Wissel bij Fortuna Sittard. Arianit Ferati komt in het veld voor Tijjani Noslin.
  • 88'
       Wissel bij Fortuna Sittard. Marko LAZetic komt in het veld voor Alen Halilovic.

DOELPUNT

• 88'
      4-0 voor AZ! Dantas scoort!
  • 83'
    Odgaard geeft de bal op Van Bommel. De linksbuiten geeft gelijk voor op Pavlidis, maar tussendoor raakt Siovas de bal en zo belandt de bal in het doel van Fortuna.
  • 82'
       Wissel bij AZ. Djordje Mihailovic komt in het veld voor Dani de Wit.

DOELPUNT

• 82'
      3-0 voor AZ! Siovas maakt een eigen doelpunt!

EIGEN DOELPUNT!

DOELPUNT AZ!

• 49'
      2-0 voor AZ! Pavlidis scoort!
  • 48'
    Sugawara geeft een klein zetje in de rug van Córdoba, maar daar fluit de scheidsrechter niet voor.
  • 46'
    De tweede helft tussen AZ en Fortuna Sittard gaat beginnen met een 1-0 voorsprong in het voordeel van de Alkmaarders.
  • 45'
    Overtreding van Mayckel Lahdo (AZ).
  • 45'
    Mitchell Dijks (Fortuna Sittard) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.
  • 45'
       Wissel bij AZ. Denso Kasius komt in het veld voor David Møller Wolfe.
  • 45'
      Tweede helft begint AZ 1, Fortuna Sittard 0.

• 45' +1
      Eerste helft afgelopen, AZ 1, Fortuna Sittard 0.
  • 45' +1
    Ondanks dat AZ totaal niet in de wedstrijd zit, scoort Clasie toch met een harde lage pegel in de linkeronderhoek. De middenvelder ziet de bal op zich afkomen en denkt niet na en schiet.