Wedstrijd afgelopen, RKC Waalwijk 0, Go Ahead Eagles 1.

Tweede helft afgelopen, RKC Waalwijk 0, Go Ahead Eagles 1.
  • 90' +4
    De verdediging van Go Ahead Eagles werkt de bal tot twee keer aan toe weg.
  • 90' +2
    Go Ahead Eagles probeert de wedstrijd in het slot te gooien. Willumsson probeert zich door de verdediging van RKC te werken, maar dit mislukt. Vervolgens krijgt Jakob Breum de bal nog voor de voeten, maar die schiet de bal naast.
  • 90'
    Er komt minimaal vijf minuten extra speeltijd bij.
  • 88'
       Wissel bij Go Ahead Eagles. Gerrit Nauber komt in het veld voor Oliver Edvardsen.
  • 88'
       Wissel bij RKC Waalwijk. Zakaria Bakkali komt in het veld voor Denilho Cleonise.
  • 87'
    Kan RKC nog een slotoffensief op poten zetten?
  • 85'
    De laatste vijf minuten van de reguliere speeltijd lopen.
  • 77'
  • 76'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Etienne Vaessen (RKC Waalwijk).
  • 75'
    Cleonise geeft de bal voor, welke vervolgens op het hoofd van Kramer terecht komt die vervolgens recht op De Lange kopt.
  • 73'
       Wissel bij RKC Waalwijk. Reuven Niemeijer komt in het veld voor Godfried Roemeratoe.
  • 73'
       Wissel bij Go Ahead Eagles. Jakob Breum komt in het veld voor Bobby Adekanye.
  • 72'
       Wissel bij Go Ahead Eagles. Sylla Sow komt in het veld voor Victor Edvardsen.
  • 72'
    Rommens werkt de bal in de muur. RKC is weer aan de bal.
  • 70'
    Overtreding van Julian Lelieveld (RKC Waalwijk).
  • 70'
    Willum Willumsson (Go Ahead Eagles) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 70'
    Oukili gaat naar de grond in het strafschopgebied van Go Ahead Eagles, maar leek daar zelf de overtreding te begaan. De scheidsrechter grijpt dan ook niet in.
  • 70'
       Wissel bij RKC Waalwijk. Richonell Margaret komt in het veld voor Filip Stevanovic.
  • 70'
       Wissel bij RKC Waalwijk. David Min komt in het veld voor Chris Lokesa.
  • 67'
    Michiel Kramer was op weg naar de goal van De Lange, maar werd daar dwars gezeten door Joris Kramer die goed verdedigd.
  • 66'
    Buitenspel Go Ahead Eagles. Oliver Edvardsen met de pass, maar Bobby Adekanye staat buitenspel.
  • 62'
    Oliver Edvardsen (Go Ahead Eagles) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.
  • 62'
  • 61'
    Weer is het RKC met een kans, nu schiet Stevanovic vanaf de rand van het strafschopgebied naast het doel.
  • 61'
    Mats Deijl (Go Ahead Eagles) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 61'
    Overtreding van Michiel Kramer (RKC Waalwijk).
  • 60'
    En daar is RKC met de volgende kans, maar Godfried Roemeratoe gaat slordig met die bal om en schiet naast.
  • 59'
    Kans voor Go Ahead Eagles! Edvardsen schiet een voorzet naast het doel.
  • 58'
    Zo doet RKC zichzelf nog steeds te kort gezien het spelbeeld van de wedstrijd.
  • 55'
    Julian Lelieveld werkt de bal voor het doel, maar Kramer en en Stevanonic weten beide geen echte kans te creëren.
  • 53'
    Lokesa dribbelt het zestienmetergebied binnen, maar heeft te weinig controle waardoor De Lange die bal eenvoudig kan pakken.
  • 50'
    Denilho Cleonise schiet vanaf de rand van het zestienmetergebied hard en laag op de goal, maar weer komt de bal in de handen van De Lange.
  • 48'
    Oukili geeft de bal voor, die Kramer vervolgens met het hoofd kan verlengen, maar de bal komt in de handen van De Lange terecht.
  • 46'
    RKC is duidelijk met aanvallende intenties de kleedkamer uitgekomen en gaat op zoek naar de gelijkmaker.
  • 45'
      Tweede helft begint RKC Waalwijk 0, Go Ahead Eagles 1.

• 45' +1
      Eerste helft afgelopen, RKC Waalwijk 0, Go Ahead Eagles 1.
  • 45'
    Er komt minimaal één minuut extra speeltijd bij.
  • 44'
    Buitenspel RKC Waalwijk. Dario Van den Buijs met de pass, maar Michiel Kramer staat buitenspel.
  • 44'
    Buitenspel Go Ahead Eagles. Philippe Rommens met de pass, maar Willum Willumsson staat buitenspel.
  • 44'
    Oliver Edvardsen (Go Ahead Eagles) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 44'
    Overtreding van Godfried Roemeratoe (RKC Waalwijk).
  • 44'
    De verdediging van Go Ahead Eagles werkt de bal weg.
  • 41'
    Oukili probeert vanaf buiten het zestienmetergebied op doel te schieten, maar doet dit veel te onnauwkeurig, waardoor de bal ver naast het doel gaat.
  • 38'
    Overtreding van Victor Edvardsen (Go Ahead Eagles).
  • 38'
    Dario Van den Buijs (RKC Waalwijk) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 37'
    Bobby Adekanye (Go Ahead Eagles) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 37'
  • 35'
    Chris Lokesa krijgt tot twee keer toe de kans om van dichtbij de bal in het doel te werken, maar De Lange verricht goed keeperswerk.