Been geeft reserves de kans in Harkema

Ger
24 september 2009, 11:41

Het elftal van Feyenoord dat donderdag tegen Harkemase Boys zal spelen, is een ander team dan dat van de afgelopen weken. Trainer Mario Been geeft in het bekerduel enkele reservekrachten de kans zich te laten zien.

In de aanval zal Roy Makaay zijn opwachting maken. De ervaren aanvaller moest de afgelopen comeptitiewedstrijden plaatsmaken voor Jon Dahl Tomasson. Ook Georginio Wijnaldum, Diego Biseswar en Luigi Bruins staan tegen de Friese amateurs in de basis.

"Ik hoop dat deze jongens in staat zijn te laten zien dat mijn woorden over een gelijkwaardige selectie werkelijkheid zijn", zegt Been op de website van Feyenoord. "Ze krijgen nu een mooie kans om te laten zien of ze er zondag tegen NAC Breda ook bij willen zijn of misschien zelfs wel willen voetballen."

Stefan Babovic, Stefan de Vrij en Luc Castaignos kunnen op Sportpark De Bosk hun debuut in het eerste elftal van de Rotterdammers maken. Aleksandar Ignjatovic neemt ook voor het eerst plaats op de bank. De plek van de geschorste André Bahia wordt overgenomen door Kevin Hofland.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen