Makaay en Biseswar in basis tegen RKC

3 februari 2010, 12:45   Bijgewerkt: 3 februari 2010, 13:38

Feyenoord-trainer Mario Been voert voor de uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk een paar wijzigingen door in zijn selectie. Roy Makaay, Diego Biseswar en Tim de Cler keren terug in de basisformatie, zo liet de coach woensdag weten.

De Cler vervangt de geblesseerde Giovanni van Bronckhorst, de terugkeer van Makaay en Biseswar in het elftal gaat ten koste van Denny Landzaat en Sekou Cisse. Karim al Ahmadi, Leroy Fer en Jon Dahl Tomasson vormen in Waalwijk het middenveld, met Biseswar, Makaay en Wijnaldum een linie daarvoor. "Ik heb ervoor gekozen om met een extra aanvaller te spelen", aldus Been, die Sekou Cissé simpelweg passeert. "Op basis van arbeid heb ik niets te klagen over Sekou, maar hij mist de juiste vorm. Daarom gaan we tegen RKC iets anders proberen."

In AD Sportwereld ging Been ook in op de mislukte transfer van de Braziliaanse spits Wanderson. "Dat Wanderson niet komt, is vervelend. Maar we hebben nu de tijd om te kijken of hij écht de grote versterking is. Dan kunnen we hem eventueel voor volgend seizoen vastleggen. Ik wil ook naar Zweden om hem aan het werk te zien. Of wij nu andere clubs wakker hebben gemaakt? Dat zal blijken", aldus de coach.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen