Biseswar: "Knokken voor speelminuten"

3 september 2010, 11:03   Bijgewerkt: 3 september 2010, 11:14

Hectisch. Zo beschrijft Diego Biseswar de laatste dagen van de transferperiode. De aanvaller werd door Feyenoord vriendelijk doch dringend verzocht om zich te laten verhuren aan Excelsior of een andere eredivisieclub, maar legde dat verzoek naast zich neer. Hij wil slagen in de Kuip, zegt hij tegen de Sport Entertainment Group.

"Feyenoord is mijn club en ik blijf het liefst bij deze fantastische club! Eerder in mijn carrière ben ik uitgeleend aan Heracles en De Graafschap en als ik nu weer een dergelijke stap zou maken doe ik dat liever niet binnen Nederland en al zeker niet op de laatste dag van de transfermarkt", zegt hij op de website van de SEG over zijn beslissing om bij Feyenoord te blijven. "Ik wil niet het gevoel hebben dat ik een keuze moet maken met het mes op de keel. Ik blijf nu keihard werken en knokken voor speelminuten. Lukt het niet dan kan ik in de winter wellicht alsnog een stap maken."

Biseswar vindt niet dat hij de wens van Feyenoord geweigerd heeft. "Het is niet zo dat ik een verhuur heb geweigerd, want Feyenoord heeft mij nooit tot een verhuur verplicht. Een verhuur gaat altijd in onderling overleg. Andersom kan ik ook niet stellen dat Feyenoord heeft geweigerd mee te werken een transfer aan het begin van de transferperiode", zegt hij. Met die laatste opmerking verwijst hij naar interesse van een Duitse club, eerder deze zomer. "Uiteindelijk kwamen de clubs toen niet tot een akkoord. Dat kan gebeuren in de voetballerij, dat verwijt ik niemand", benadrukt hij.

Maar om vervolgens dus op huurbasis een stapje terug te doen in de Eredivisie, zag de 22-jarige Biseswar niet zitten. "Ik heb mijn contract niet voor niks vorig jaar met drie jaar verlengd. Dat heb ik niet gedaan om vervolgens verhuurd te worden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen