Biseswar: "Ik blijf mijn eigen ding doen"

18 februari 2011, 09:02

Hij was al een aantal keer zo goed als volledig afgeschreven, maar Diego Biseswar toont de laatste weken toch weer zijn waarde voor Feyenoord. Tegen Heracles Almelo was hij met één treffer en een assist zelfs van doorslaggevende waarde.

Revanchegevoelens tegen de mensen die hem dit seizoen afschreven, heeft de aanvaller echter niet. "Zeker niet, ik weet wat mijn kwaliteiten zijn. Wat de pers er van vindt, mag de pers uiteraard zelf weten. Ik blijf mijn eigen ding doen. Iedereen heeft toch weer gezien dat ik een aardig balletje kan trappen", zegt hij in AD Sportwereld.

"Ik wil gewoon voetballen, ben een echte liefhebber", vervolgt de aanvaller. "Ik wil graag acties maken en een-tweetjes. Soms wordt het gewaardeerd en soms niet. Maar de laatste tijd gaat het wel lekker met twee assists en een doelpuntje."

Tijdens de winterstop leek Biseswar zijn basisplaats te hebben verloren aan aanwinst Krisztian Simon. Door een blessure van de Hongaar kreeg de 22-jarige aanvaller echter toch weer een kans. Hij stond in de basis tegen FC Twente (1-2), Vitesse (1-1) en Heracles (2-1). Ook komend weekend staat hij vermoedelijk aan de aftrap.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen