Cocu en Beasley wel tegen Roda JC, Koné niet

Ger
26 augustus 2005, 14:58

Guus Hiddink kan vermoedelijk een beroep doen op Phillip Cocu en DaMarcus Beasley voor de competitiewedstrijd tegen Roda JC. Cocu trainde vandaag voor het eerst weer met de groep mee, Beasley is herstellende van een blessure aan zijn hamstring.

"In beide gevallen moeten we morgen bekijken hoe de reactie op de training van vandaag is", vertelde Guus Hiddink tijdens zijn wekelijks persgesprek. "Wat Beasley betreft heb ik nu wel de indruk dat hij klaar is en dat voelt hij zelf ook. Cocu heeft voor het eerste weer meegetraind. We hebben hem gezegd het rustig aan te doen, maar op het veld is hij niet te stoppen."

Arouna Koné zal zondag nog niet debuteren voor PSV. "Het is een speciaal geval", aldus Hiddink. "Hij heeft lang bij Roda JC gespeeld en durft zijn ex-collega's geen pijn te doen. De één is daar gevoeliger voor dan de ander, maar het is zeer aannemelijk dat we hem sparen." 

De Ivoriaan heeft volgens Hiddink op de trainingen zijn visitekaartje al afgegeven. "Het is voor hem nog even wennen aan onze manier van spelen, maar mijn eerste indrukken zijn goed. Hij kan in een drie spitsen-systeem op alle drie de posities spelen, maar ook in een twee spitsen-systeem kan hij aardig uit de voeten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen