Maxwell terug in Amsterdam voor herstel

Ger
3 oktober 2005, 18:05

Maxwell is bij Ajax teruggekeerd om te werken aan zijn comeback. De verdediger scheurde in april de voorste kruisband in zijn rechterknie tijdens het bekerduel tegen Willem II. De eerste maanden bracht Maxwell revaliderend door in zijn thuisland Brazilië.

"Nu wordt het hard werken om langzaam terug te keren in de selectie", laat de verdediger weten op de website van Ajax. Maxwell maakte maandag zijn opwachting in de fitnessruimte van de ArenA. Afgelopen zaterdag keerde hij al terug uit Brazilië. Een dag later zag hij zijn teamgenoten in Rotterdam met 2-1 winnen van Sparta.

"Het was heerlijk om zo lang dicht bij mijn familie en vrienden te kunnen zijn", zegt Maxwell. "Mijn broer heeft een dochtertje gekregen. Vooral ook mooi om haar wat langer te kunnen zien. Normaal gesproken ben je hooguit een paar weken bij familie. Nu was dat langer mogelijk. Toch vond ik het na zoveel maanden in Brazilië wel weer tijd om terug te gaan naar Amsterdam. Ik heb hier nog veel werk te doen."

Het is onduidelijk wanneer Maxwell zijn rentree op het veld zal maken. De Braziliaan kijkt voorlopig rustig hoe het herstel vordert. "Ik denk niet in tijd. Een knieblessure is een blessure waarbij je je geen haast kunt permitteren", aldus Maxwell.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen