AZ haalt doelman Sinouh naar Alkmaar

14 juli 2006, 10:07

Khalid Sinouh is de opvolger van Henk Timmer bij AZ. De 31-jarige sluitpost, die in het verleden jarenlang onder de lat stond bij RKC Waalwijk, komt transfervrij over van het Cypriotische Omonia Nicosia en heeft in Alkmaar een contract voor één jaar getekend. Sinouh zal komend seizoen vermoedelijk fungeren als tweede doelman, achter Joey Didulica.

Sinouh speelde in totaal, voor SC Heerenveen en RKC Waalwijk, 120 wedstrijden in de Nederlandse competitie. Daarnaast kwam hij zes keer uit voor de nationale ploeg van Marokko. Bij AZ zal Sinouh worden herenigd met technisch directeur Marcel Brands, die hij nog goed kent uit zijn periode bij RKC Waalwijk. Sinouh zal vandaag (vrijdag) aansluiten bij de selectie van trainer Louis van Gaal.

De komst van Sinouh is een gevolg van het vertrek van Henk Timmer. De sluitpost tekende donderdag een contract bij Feyenoord, waardoor AZ plotseling slecht in de keepers zat. Theo Zwarthoed, de man die vorig seizoen fungeerde als tweede keus achter Timmer, speelt komend seizoen immers op huurbasis bij Excelsior. Sinouh zal in Alkmaar de concurrentie aan moeten gaan met Joey Didulica, die overkomt van Austria Wien.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen