Willem II zoekt technisch directeur

13 december 2006, 14:26

Willem II hoopt binnenkort weer een technisch directeur aan te stellen. De Tilburgse club is naarstig op zoek naar een persoon die het technische beleid uit kan stippelen, zoals Martin van Geel en Barry Hulshoff dat in het verleden deden.

Na het ontslag van Hulshoff koos Willem II voor een nieuwe constructie, waarin geen plaats was voor een technisch directeur. In plaats daarvan kwam er, in de persoon van Kees Zwamborn, een technisch manager die verantwoording af moest leggen aan het bestuurslid technische zaken. 

Willem II heeft nu echter alweer genoeg van deze constructie en wil terug naar de oude opzet met een technisch directeur. "Dit seizoen wordt het gemis aan een technisch directeur door een aantal mensen binnen de club opgevangen. Maar het is duidelijk dat we een oplossing zoeken voor een langere termijn."

"Het ligt in de lijn der verwachtingen dat we in juni of juli een nieuwe technisch directeur kunnen presenteren. Maar het verleden heeft geleerd dat we met het aanstellen van zo'n technische man uiterste zorgvuldigheid moeten betrachten", zegt voorzitter Hans Verbunt in het Brabants Dagblad. 

Als kandidaten circuleren de namen van assistent-trainer Andries Jonker, voormalig Willem II'er Marc van Hintum en Bosschenaar Fred van der Hoorn.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen