AC Milan hoopvol over komst Ronaldo

24 januari 2007, 14:31   Bijgewerkt: 24 januari 2007, 17:16

AC Milan heeft goede hoop dat het er voor het sluiten van de transfermarkt in slaagt om Ronaldo los te weken bij Real Madrid. De Italiaanse club is in onderhandeling met de Spaanse club en volgens vice-voorzitter Adriano Galliani verlopen deze gesprekken prima. "Als alles goed gaat, ga ik maandag naar Madrid om de laatste details te regelen", zegt Galliani tegen het Italiaanse persbureau ANSA.

Real Madrid en AC Milan zijn sinds het begin van deze week in gesprek. Het uitgangspunt lijkt simpel: Ronaldo wil weg, Real Madrid is bereid om hieraan mee te werken en AC Milan wil de Braziliaan dolgraag binnenhalen. Kortom, alle ingrediënten voor een snelle transfer lijken aanwezig te zijn. Zoals zo vaak lijkt het echter simpeler dan het is. Real Madrid wil geld zien voor de spits, terwijl Milan weigert om de hoofdprijs te betalen.

Hoewel vraag en aanbod aanvankelijk ver uit elkaar leek te liggen, verlopen de gesprekken positief, zo meldt het Italiaanse kamp. "We zijn druk in gesprek", zegt Galliani over de onderhandelingen. "Ronaldo heeft regelmatig laten weten dat hij naar AC Milan wil, dus we maken ons geen zorgen. Er zit progressie in de zaak, hopelijk kunnen we alles volgende week afronden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen