'AC Milan praat met Real Madrid over Ronaldo'

17 januari 2007, 10:43   Bijgewerkt: 17 januari 2007, 13:54

AC Milan gaat een poging wagen om Ronaldo los te weken bij Real Madrid. De Italiaanse topclub heeft contact gezocht met zowel het bestuur van Real Madrid als Fabiano Farah, de zaakwaarnemer van Ronaldo, om de mogelijkheden voor een transfer te polsen. Ronaldo is uit de gratie geraakt bij Real-coach Fabio Capello en mag vertrekken uit Estadio Santiago Bernabeú. "We willen hem hebben, dat klopt", aldus Adriano Galliani, de vice-preses van Milan

Een delegatie van AC Milan nog deze week een gesprek op het programma staan met Predrag Mijatovic, de technisch directeur van Real Madrid. Ronaldo heeft nog een doorlopend contract in Madrid, waardoor de Italianen sowieso een forse transfersom moeten betalen voor de WK-topscorer aller tijden. Toch lijkt Milan niet van plan te zijn om de portemonee te trekken. "Het idee is simpel. We willen het contract dat Ronaldo bij Real heeft, overnemen", aldus Galliani.

Bij AC Milan moet Ronaldo een oplossing vormen voor de offensieve problemen waarmee de ploeg van trainer Carlo Ancelotti kampt. De ploeg scoorde in negentien wedstrijden pas 25 keer. Mocht Ronaldo inderdaad naar AC Milan vertrekken, dan zal de transfer in Milaan voor gemengde gevoelens zorgen. De spits kwam in het verleden immers vijf jaar uit voor Inter, de stadgenoot en aartsrivaal van AC Milan. 

Naast zijn periode bij Inter speelde Ronaldo ook voor PSV en FC Barcelona.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen