Ferguson denkt niet aan langer verblijf Larsson

Ger
12 januari 2007, 18:57   Bijgewerkt: 12 januari 2007, 19:22

Manchester United-manager Alex Ferguson stelt dat hij geen plannen heeft om Henrik Larsson langer op Old Trafford te houden. De Zweedse aanvaller werd onlangs tot halverwege maart op huurbasis vastgelegd. Zijn club Helsingborg liet deze week weten akkoord te zullen gaan met een langer verblijf van Larssson in Engeland.

"Henrik blijft hier tot 12 maart en we kijken niet verder dan die datum", laat Ferguson weten. "Het zou niet eerlijk zijn om Helsingborg onder druk te zetten." Eerder deze week liet de Zweedse club weten akkoord te zullen gaan met een verlenging van het huurcontract tot het einde van het seizoen. "Als Henrik bij United wil blijven, dan gaan wij niet moeilijk doen", aldus Helsingborg-voorzitter Sten-Inge Fredin.

Ferguson wil zich echter richten op de korte termijn. "Henrik speelt met plezier voor onze club en daar houden we het bij. Zijn eerste wedstrijd op Old Trafford was fantastisch. Hij liet zien een echte versterking te zijn. Hij zal niet alle duels spelen, maar hij heeft een belangrijke rol."

Larsson beleefde afgelopen zondag een succesvol debuut voor United in de FA Cup. Hij scoorde de openingsgoal in de gewonnen wedstrijd tegen Aston Villa. Ook Larsson staat niet stil bij een verlenging van zijn Engelse avontuur. "Het is een contract voor drie maanden en daarna keer ik terug naar de Zweedse competitie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen