'Juventus brengt bod uit op Grygera'

4 januari 2007, 22:29   Bijgewerkt: 4 januari 2007, 22:39

Zdenek Grygera zet zijn loopbaan vrijwel zeker voort in Italië. De Tsjechische verdediger is volgens RTV Noord-Holland in gesprek met verschillende Italiaanse club, waaronder Juventus. De Oude Dame zou naar verluidt een bod van 800.000 euro uitgebracht hebben op de Ajacied, wiens contract na dit seizoen afloopt.

Grygera, die bezig is aan zijn vierde seizoen bij Ajax, gaf enige tijd geleden al aan dat hij zijn aflopende contract in Amsterdam niet wil verlengen. De Tsjech wil gebruik maken van zijn transfervrije status om een mooie nieuwe club te vinden. 

Toch hoeft het niet tot de zomerstop te duren voordat hij vertrekt. Juventus wil de Tsjech al deze maand overnemen en is bereid om daarvoor een kleine vergoeding te betalen. Of Ajax hier echter mee akkoord zal gaan, is niet bekend. Het is hoogst twijfelachtig of trainer Henk ten Cate Grygera, die dit seizoen een vaste basisplaats heeft, middenin het seizoen kwijt wil.

Juventus is, volgens RTV Noord-Holland, overigens niet de enige gegadigde. Ook andere Italiaanse clubs hengelen naar de diensten van de verdediger.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen