Lokhoff hoopt op lange vakantie

31 maart 2007, 09:21

De spanning in de kelder van de Eredivisie is, met nog vijf wedstrijden te gaan, bijzonder groot. Een handvol ploegen moeten nog vrezen voor degradatie. Eén van die ploegen is Excelsior, maar de Kralingers kunnen dit weekend een forse stap zetten richting lijfsbehoud. ADO Den Haag, de nummer laatst, komt immers op bezoek.

"Je hebt ADO Den Haag, RKC Waalwijk, Heracles Almelo en wij. Van die vier ploegen zal er één degraderen, gaan er twee play-offs spelen en is er één waarvan de spelers op 1 mei aan het strand kunnen liggen. Ik hoop natuurlijk dat wij dat zijn", zegt Lokhoff op de website van Excelsior. De coach heeft zijn vakantie momenteel gepland staan voor juli. "Maar ik wil er best nog een weekje in mei bijboeken hoor, haha."

Lokhoff wil echter nog niet op de zaken vooruitlopen. "Of we veilig zijn als we zondag minimaal gelijkspelen? We zijn veilig als ADO Den Haag ons niet meer in kan halen. Maar ADO vecht zondag wel voor z'n laatste kans en zal er alles aan doen om van ons te winnen. Het is aan ons om het goede niveau van de laatste weken vast te houden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen