Maaskant: "RBC zocht een stok om me te slaan"

Ger
27 maart 2007, 10:40   Bijgewerkt: 27 maart 2007, 11:06

Robert Maaskant heeft uitgehaald naar het bestuur van RBC Roosendaal. De 38-jarige oefenmeester werd maandagochtend tot zijn eigen verbazing op straat gezet bij de Brabantse formatie.

"Het was een teleurstelling dat we het kampioenschap in de eerste divisie zijn misgelopen. Maar vorige week hebben we een plan gemaakt om ons optimaal voor te bereiden op de play-offs. Daarin was onder meer afgesproken dat niet de minste spelers de komende tijd rust kregen. Dat is vrijdag voor het eerst gebeurd, maar na één slecht resultaat tegen Helmond Sport is er bij de leiding paniek uitgebroken", aldus Maaskant in het AD.

De trainer stelt dat voorzitter Jan Pollemans hem in een eerder stadium al wilde ontslaan, nadat hij bekend maakte aan het einde van het seizoen te vertrekken. "Natuurlijk waren wij aan een weinig goede serie bezig, maar uiteindelijk draait het toch om die play-offs. Ik heb in het verleden bewezen via die serie te kunnen promoveren. Hij was gewoon rancuneus, omdat ik mijn contract had opgezegd. Maar goed, ze zochten een stok om me mee te slaan en die is nu gevonden. Ongelofelijk dat mensen zonder enige kennis van zaken hier een club regeren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen