Alou Diarra weigert te spelen voor Lyon

Ger
11 april 2007, 15:54   Bijgewerkt: 11 april 2007, 16:31

Gerrard Houllier heeft het voorlopig even gehad met Alou Diarra. De Frans international weigerde voor de reserves van Olympique Lyon uit te komen. Houllier eist nu uitleg van de boomlange middenvelder die afgelopen zomer als vervanger van de naar Real Madrid vertrokken Mahamadou Diarra werd aangetrokken.  

"Als je werkgever je een taak geeft die je vervolgens weigert te doen, zal je of een straf krijgen of je zal ontslagen worden. Of je moet een heel goed excuus hebben", aldus de oefenmeester op de website van Olympique Lyon. 

"Ik heb aan de spelers die niet mee gingen naar Valenciennes verteld dat ik graag wilde dat ze in de CFA (Franse amateur competitie, red.) met de reserves mee zouden spelen", motiveerde de coach. "Ik heb aan iedereen uitgelegd dat ze nog in het eerste team worden gebruikt, en dat ze daarom fit moeten blijven." 

De voormalig manager van Liverpool geeft op het middenveld dit seizoen de voorkeur aan Jeremy Toulalan. De Fransman vindt dat Toulalan een beter duo vormt met Juninho Pernambucano. Opvallend, want Diarra kwam deze zomer nog voor circa zeven miljoen euro over van RC Lens.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen