Arsenal wint weer niet

9 april 2007, 18:12

Voor Arsenal gaat het seizoen als een nachtkaars uit. De ploeg is al uitgeschakeld in alle nationale en internationale bekertoernooien en morst ook in de Engelse competitie punt na punt. Maandag kwam de ploeg, alweer voor de vierde keer op rij, niet tot winst. Newcastle United hield de ploeg van Arsene Wenger op 0-0.

De laatste competitiezege van Arsenal dateert immers alweer van bijna een maand geleden. Op 14 maart werd Aston Villa met 0-1 geklopt, maar sindsdien presteren de door blessures geplaagde Gunners ver beneden de maat. Na nederlagen tegen Everton (1-0), Liverpool (4-1) en West Ham United (0-1), kwam de ploeg uit Londen ditmaal niet verder dan 0-0 tegen middenmoter Newcastle.

Door deze slechte serie heeft Arsenal de vierde plaats, die recht geeft op deelname aan de voorronde van de Champions League, op het spel gezet. Bolton Wanderers had langszij kunnen komen, maar kwam maandag niet verder dan 1-1 tegen Everton, de nummer zes van de ranglijst. Hierdoor blijft het verschil tussen beide teams twee punten, maar Arsenal heeft wel één duel minder gespeeld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen