Baptista geeft regen en tactiek de schuld

Ger
19 april 2007, 15:12   Bijgewerkt: 19 april 2007, 15:17

Arsenal heeft dit seizoen nog niet veel plezier gehad van Real Madrid-huurling Julio Baptista. De Braziliaan krijgt zijn vorm maar niet te pakken, en klaagt openlijk over het Engelse leven. Baptista lijkt de mening van Juan Antonio Reyes (Arsenal-speler verhuurd aan Real Madrid) te delen. Ook de vleugelspeler beklaagde zich over het in zijn ogen harde en lelijke Engelse voetbal.

"De teams uit het noorden van Engeland zijn echt verschrikkelijk", begint de 24-jarige Baptista zijn klaagzang. "Wanneer we tegen die teams spelen, tel ik het aantal keren dat ze de lange bal naar voren geven. Dat is soms wel dertig keer per wedstrijd!" De aanvaller is evenmin te spreken over het Engelse klimaat: "Het weer hier zit me echt dwars. We krijgen elke maand één dag zonneschijn, daar tegenover staat dat het hier dan 30 dagen regent. Het maakt me echt ongelukkig."

"Mijn vriendin en mijn moeder zijn bezorgd dat er zo weinig zon hier in Engeland is. Ze missen Madrid" aldus Baptista. De manier waarop het spel in Engeland wordt gespeeld lijkt niet bij hem te passen. "Het Premiership is echt ontzettend hard. Ik ben een Braziliaan en ik houd van de bal. Ik vind het fijn om mooie dribbels te maken en spectaculaire dingen te doen. Hier krijg je daar echter de tijd niet eens voor."

De periode in Londen lijkt echter ook een positieve kant te kennen. "Het is voor mij duidelijk dat ik, als ik een tweede kans krijg bij Real, die met beide handen zal aanpakken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen