Feyenoord definitief met Lucius tegen Heerenveen

26 april 2007, 12:40   Bijgewerkt: 26 april 2007, 12:49

Feyenoord kan in de allesbeslissende wedstrijd tegen Heerenveen weer beschikken over Theo Lucius. De aanvoerder van de Rotterdamse ploeg is volledig hersteld van een blessure aan zijn hamstring, zo meldt Feyenoord op haar website.

De terugkeer van Lucius is goed nieuws voor de geplaagde Feyenoord-trainer Erwin Koeman. Zonder de 30-jarige Lucius, die afgelopen zomer overkwam van PSV, had Feyenoord de laatste weken veel weg van een stuurloos schip. De Rotterdamse ploeg morste punt na punt en verspeelde hiermee haar grote voorsprong op Heerenveen, Roda en Groningen. Hierdoor móet Feyenoord zondag winnen van Heerenveen om alsnog vijfde te worden, een positie die recht geeft op deelname aan minimaal het UEFA Cup-toernooi. Verliest Feyenoord van Heerenveen, dan is de kans groot dat de ploeg de competitie afsluit op een beschamende achtste positie.

Overigens kan Koeman tegen Heerenveen ook beschikken over Alfred Schreuder. De routinier had last van zijn heup, maar verklaarde donderdag helemaal fit te zijn.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen