Ronaldo en Mourinho bekvechten in pers

Koen Freriks
26 april 2007, 18:06   Bijgewerkt: 26 april 2007, 20:09

Chelsea-trainer José Mourinho en voetballer Cristiano Ronaldo kunnen elkaar moeilijk uitstaan. De twee Portugezen gooiden de afgelopen dagen over en weer met modder. Zo zei Ronaldo Mourinho een 'slecht verliezer' te vinden, waarop de oefenmeester de sterspeler van Manchester United als 'leugenaar' bestempelde.

De woordenoorlog tussen de twee landgenoten werd veroorzaakt door een opmerkelijke uitspraak van Mourinho. De coach beweerde vorige week dat ManUnited dit seizoen door scheidsrechters bevoordeeld wordt. "Het is niet mogelijk om een penalty tegen Manchester United te krijgen", zo vond de voormalig trainer van FC Porto.

Cristiano Ronaldo ontkende de aantijging. "Ik wil niet te veel meegaan in de klachten van Mourinho over scheidsrechters, iedereen weet hoe hij is. Hij moet altijd wat te zeggen hebben, omdat hij zijn fouten niet toe kan geven."

Even later mengde een andere Portugees zich in de discussie. Carlos Queiroz, assistent-manager bij The Reds, vond Mourinho een gebrek aan nederigheid tonen. "Dit zijn z'n tactieken en dat is zoals hij is. Maar wij (bij Man Utd, red.) zijn anders omdat we bij verlies in ieder geval de verdiensten van de tegenpartij erkennen en proberen te leren van de krachten van onze tegenstanders", aldus Queiroz.

De opgelaaide discussie brengt ongetwijfeld extra spanning met zich mee in de Engelse Premier League. Door de opmerking van Mourinho zullen de beslissingen van scheidsrechters waarschijnlijk onder een vergrootglas worden gelegd door de Britse media.

Bron: The Daily Mail

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen