Sevilla-trainer Ramos aast op baan in Premiership

Ger
5 april 2007, 14:43   Bijgewerkt: 5 april 2007, 15:01

Sevilla-trainer Juande Ramos heeft aangegeven op lange termijn graag bij een club uit Engeland aan de slag te willen. De oefenmeester heeft van Sevilla een stabiele topploeg gemaakt. De club won vorig jaar de UEFA Cup. De Rojiblancos staan momenteel tweede in de Primera Division, op twee punten achterstand op FC Barcelona. Bovendien doet Sevilla nog mee in de strijd om de Copa del Rey en staat het team in de kwartfinales van de UEFA Cup. 

De goede prestaties van Sevilla blijven in Europa niet onopgemerkt. Zo werden diverse spelers, waaronder Daniel Alves en Frèdèric Kanouté, gelinkt aan transfers naar topclubs. Ook succescoach Juande Ramos wordt in verband gebracht met een aantal grootmachten, waaronder Chelsea. Ramos liet weten dat hij een fan van het Engelse voetbal is en dat hij openstaat voor aanbiedingen vanuit Groot Brittannië 

"Ik volg het Engels voetbal al tijden en ik vind het een erg mooie competitie. Er spelen mooie ploegen in de Premier League, en de wedstrijden zijn ook bijzonder leuk om te zien." De Spanjaard vervolgde: "Ik sta altijd open voor een aanbiedingen, maar op dit moment ben ik blij bij Sevilla."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen