Van Hooijdonk goud waard voor Feyenoord

1 april 2007, 14:19   Bijgewerkt: 1 april 2007, 15:53

Pierre van Hooijdonk heeft Feyenoord op koers gehouden voor een plaats bij de eerste vijf. De routinier voorkwam tegen Vitesse met een doelpunt in de tweede helft dat de Rotterdammers, na vier gelijke spelen op rij, opnieuw averij opliepen. Door de goal van de onverwoestbare spits werd het 0-1 voor Feyenoord, waardoor de ploeg plaatsing voor de play-offs om Champions League-voetbal nog altijd in eigen hand heeft.

In Vitesse trof Feyenoord zondag een tegenstander die eveneens bezig is aan een slechte serie. De Arnhemmers pakten slechts vijf punten uit de laatste acht (!) wedstrijden, waardoor een plaats bij de eerste negen onhaalbaar lijkt te zijn geworden. De laatste overwinning van het team van Aad de Mos dateert alweer van 21 januari, toen FC Groningen met 3-2 verslagen werd. Dat lijkt lang geleden, maar als we gaan zoeken naar de laatste uitoverwinning van Feyenoord moeten we nóg verder terug in de tijd. Sterker nog, dit jaar slaagden de Rotterdammers er nog niet één keer in om buitenshuis te winnen. Excelsior was op 29 december 2006 de laatste ploeg die op eigen veld klop kreeg (1-3).

Ook na rust wekte Feyenoord aanvankelijk niet de indruk dat het echt beter was dan Vitesse. Het had weliswaar het betere van het spel, maar echt grote kansen wist de ploeg niet te creëren. Het spel golfde lange tijd rustig op en neer, zonder dat één van beide teams de beslissing wist te forceren. Toch was het uiteindelijk Feyenoord dat aan het langste eind trok. Verantwoordelijk hiervoor was routinier Pierre van Hooijdonk, die Vitesse-keeper Stojkovic van dichtbij passeerde met een hard schot.

blondelle

blondelle

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen