West Ham wil met Tevez in Premier League blijven

Koen Freriks
5 april 2007, 16:35   Bijgewerkt: 5 april 2007, 17:02

Zijn komst bij West Ham United leek uit te draaien op een enorme deceptie. De laatste weken is Carlos Tevez echter gaan draaien bij de club uit Londen. Als gevolg hiervan wil West Ham-voorzitter Eggert Magnusson de Argentijn behouden. De Hammers zouden dan niet moeten degraderen uit de Premier League. De club staat momenteel op de voorlaatste plaats.

"Als de situatie zo is dat we hem kunnen kopen, dan doen we dat. Er is bij mij geen twijfel dat hij een succes gaat worden bij de club. Hij vecht voor ons lijfsbehoud", aldus Johansson. De voorzitter wijt de valse start van de aanvaller voornamelijk aan zijn fitheid. "Het heeft hem wat tijd gekost om écht fit te geraken", vervolgde de IJslander. "Maar hij zit nu dicht tegen de ultieme fitheid aan. Je moet in de Premier League nu eenmaal wat fitter zijn dan in Zuid-Amerika."

De preses heeft vertrouwen in Tevez' rol in West Ham's strijd tegen degradatie. "Ik heb altijd al gezegd dat wanneer hij een aantal goals heeft gescoord, hij daarna zal blijven scoren." Lovende woorden of niet, het voormalige supertalent heeft geen geweldig gemiddelde bij de degradatiekandidaat. De aanvaller wist in negentien wedstrijden slechts drie keer het net te vinden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen