Belgen houden vast aan basisformatie

13 juni 2007, 17:36

Jean-François de Sart, de bondscoach van Jong België, heeft voor het duel met Jong Israël vastgehouden aan de elf spelers die zondag een punt uit het vuur sleepten tegen Portugal (0-0). Dit houdt in dat er met Thomas Vermaelen, Sepp de Roover, Jan Vertonghen en Maarten Martens vier spelers uit de Eredivisie in de basisformatie staan. Tom de Mul begint opnieuw op de bank.

Jong België kan tegen Jong Israël een flinke stap zetten richting de volgende ronde. Als de ploeg met minimaal twee goals verschil wint, hebben ze in het laatste groepsduel tegen Oranje aan een punt voldoende om door te gaan naar de halve finale. Ook Jong Israël heeft de punten echter hard nodig, want bij een nederlaag tegen de Belgen is de ploeg van coach Levi Guy uitgeschakeld.

Opstellingen

Jong Israël: Al Madon, Shpungin, Danin, Keinan, Jan, Srur, Itzhaki, Duani, Arbeitman, Sahar, Taga

Jong België: Bailly, De Roover, Vermaelen, Lombaerts, Pocognoli, Vanden Borre, Vertonghen, Martens, Fellaini, Blonden, Mirallas

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen