Coach Jong Servië: "We zijn collectief sterk"

Ger
21 juni 2007, 13:39

Trainer Miroslav Djukic van Jong Servië kon na afloop van de gewonnen halve finale tegen België zijn geluk niet op. De coach kijkt uit naar de eindstrijd waarin Nederland de tegenstander is. Djukic roemt de agressiviteit en teamgeest in zijn ploeg.

"Ons volk zal heel gelukkig zijn met dit resultaat", stelt Djukic. "Ik ben heel trots op de ploeg, zelfs ontroerd. We hebben een heel sterk team, vooral op collectief vlak. De komende jaren zal de A-ploeg hiervan de vruchten kunnen plukken. Ons geheim is onze agressiviteit en ons collectief. Iedereen werkt voor elkaar."

Coach Jean-François de Sart van België toonde zich in Het Laatste Nieuws ondanks de uitschakeling tevreden. "We zijn natuurlijk erg ontgoocheld, maar tegelijk fier want we kunnen het toernooi met opgeheven hoofd verlaten. De voorbije drie jaar hebben we bijna nooit verloren. We hebben tegen Servië veel kansen gemist maar dat is eigen aan voetbal. Het doet niets af aan de verdienste van de ploeg, die gedurende twee weken 200 procent heeft gegeven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen