Vermeer, Kruiswijk, Pieters en De Ridder in basis

Ger
15 juni 2007, 22:58   Bijgewerkt: 15 juni 2007, 23:27

Jong Oranje zal tegen België met vier wijzigingen aantreden ten opzichte van de wedstrijd tegen Portugal. Hedwiges Maduro, Boy Waterman, Calvin Jong-a-Pin en Julian Jenner ontbreken in de laatste groepswedstrijd aan de aftrap.

Hedwiges Maduro

Hedwiges Maduro

Tegen België, waarin een gelijkspel volstaat om groepswinnaar te worden, schuift Ryan Donk op naar de positie van Maduro. In het centrum van de defensie komt een plaats vrij voor Arnold Kruiswijk. Onder de lat neemt Kenneth Vermeer het stokje over van Waterman.

De oefenmeester hakte vrijdag de knoop door om Jong-a-Pin tegen de Belgen op de bank te laten. Daardoor krijgt Erik Pieters een kans om zijn kwaliteiten te tonen. Julian Jenner, die vooralsnog een tegenvallend toernooi speelt, moet plaats maken voor Daniël de Ridder.

Royston Drenthe krijgt ook opnieuw een basisplaats. De Feyenoorder incasseerde in de slotminuten tegen Portugal een gele kaart en is bij een volgende prent geschorst. De Haan wil de middenvelder, één van de smaakmakers van Jong Oranje, echter in zijn ritme houden.

Opstelling Jong Oranje:

Vermeer; Zuiverloon, Vlaar, Kruiswijk, Pieters; De Ridder, Donk, Bakkal, Drenthe; Babel, Rigters

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen