Barça-spelers niet blij met clubleiding

1 augustus 2007, 16:08

FC Barcelona blijkt hardleers te zijn. Vorig seizoen gaven verschillende spelers, onder wie Ronaldinho, de promotiereis in augustus naar de Verenigde Staten als oorzaak voor het matige spel in de tweede fase van het seizoen. Iedereen was, mede door die reis, vermoeid. Toch heeft Barcelona ook deze zomer weer een promotietrip op het programma staan. De club reist deze week naar Azië, voor een negendaagse reis door China en Japan. In deze periode speelt Barcelona drie oefenduels. 

Binnen de selectie van Barcelona is men allesbehalve blij met deze reis, die zal beginnen in Peking en via het Japanse Yokohama naar Hong Kong zal leiden. "Ik snap het niet", verzucht verdediger Lilian Thuram. "Dit is echt geen goede voorbereiding op het nieuwe seizoen. Maar goed, zo zit het voetbal tegenwoordig blijkbaar in elkaar. Alle grote clubs moeten dit soort reizen maken."

"Het zou beter zijn geweest om gewoon hier in Spanje te blijven en ons hier voor te bereiden", vult Gianluca Zambrotta zijn Franse teamgenoot aan. "Dit gaat een heel lange, vermoeide trip worden", aldus de Italiaanse wereldkampioen van 2006.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen