AZ begrijpt verwijten in zaak-Alves niet

Ger
10 september 2007, 16:14   Bijgewerkt: 10 september 2007, 16:59

De technische leiding van AZ stelt dat de mislukte besprekingen met SC Heerenveen over een transfer van Afonso Alves 'volgens de gangbare regels is verlopen'. De Alkmaarders kregen de afgelopen periode het verwijt de Braziliaan het hoofd op hol te hebben gebracht, waardoor hij verzuimde te trainen bij de Friezen.

AZ wil de veelbesproken kwestie met een verklaring op de website als afgesloten beschouwen. 'Heerenveen is van alle voorgaande stappen op de hoogte geweest', stelt de Alkmaarse club. 'AZ betreurt, en begrijpt dan ook niet, dat door deze zaak zowel de directie als het bestuur van AZ in een kwaad daglicht zijn gesteld.'

De Noord-Hollanders bestrijden verder dat Riemer van der Velde tijdens het jaarlijkse voetbalgala uithaalde naar voorzitter Dirk Scheringa. De voormalig voorzitter van SC Heerenveen sprak over 'wolven in schaapskleren' die Alves het hoofd op hol zouden hebben gebracht.

De woorden leken te slaan op Scheringa en de technische mensen van AZ. Volgens de Alkmaarders heeft Scheringa op dinsdagochtend 4 september, de dag na het voetbalgala, contact met Van der Velde gehad. De AZ-voorzitter zou daarin te horen hebben gekregen dat Van der Velde met zijn opmerking niet op AZ en Scheringa doelde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen