Bos: "Doelstelling gehaald"

1 september 2007, 10:48

FC Den Bosch is er, net als vorig seizoen, al binnen enkele weken in geslaagd om de belangrijkste doelstelling te behalen. De Brabantse formatie won vrijdag voor het tweede jaar op rij de eerste periodetitel in de Jupiler League, waardoor het nu al verzekerd is van deelname aan de play-offs om promotie naar de Eredivisie.

FC Den Bosch verzekerde zich vrijdag van de periodetitel, door Cambuur in eigen huis met 4-2 te verslaan. Omdat rivalen Stormvogels Telstar en Helmond Sport onderuit gingen, kon de champagne ontkurkt worden in de Brabantse hoofdstad. 

Met vijftien punten uit vijf wedstrijden heeft Den Bosch alle recht op de periodetitel, vindt coach Theo Bos. "Ja, je kan wel zeggen dat we de terechte periodekampioen zijn", zegt hij op de website van zijn club. "Natuurlijk heeft het ook een beetje meegezeten, maar ik moet een een groot compliment maken aan mijn spelers. Dat zijn stuk voor stuk goede gasten, die weten wat ze wel en niet kunnen."

Bos wil niet vooruitlopen op een eventuele titel. "RKC en ADO Den Haag blijven voor mij de grootste titelkandidaten. Wij hebben onze doelstelling nu eigenlijk al behaald, hoe gek dat ook klinkt. De komende maanden zullen we vooral gaan proberen om het RKC en ADO Den Haag zo moeilijk mogelijk te maken", aldus de coach.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen