Meerdink: "In Italië is er wel wat mogelijk"

Ger
21 september 2007, 08:30

Met prima voetbal maakte FC Groningen het Fiorentina donderdag in de eigen Euroborg knap lastig. De tomeloze inzet bleek uiteindelijk niet voldoende om de Italianen naar een nederlaag te spelen (1-1). Martijn Meerdink beseft dat in Florence een ware topprestatie nodig zal zijn om de groepsfase van de UEFA Cup te bereiken.

"Uiteindelijk is een gelijkspel de terechte uitslag", geeft Meerdink na afloop van het eerste duel met Fiorentina toe tegen FCUpdate.nl. "Ik vond dat we de eerste 35 minuten gigantisch goed voetbal speelden. Daarna moesten we achteruit omdat Fiorentina begon door te krijgen hoe we speelden. Ze pakten het slim op en wisten ons beter te bestrijden."

Ondanks het feit dat FC Groningen over twee weken in Stadio Artemio Franchi moet scoren om Europees te overleven, blijft Meerdink positief. "Als we op deze manier beginnen, dan is er ook in Italië wel wat mogelijk. Het blijft natuurlijk een lastige opgave, daarvan is iedereen zich bewust. Maar we zullen strijden tot het einde. We hebben nog een hele mooie wedstrijd tegoed."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen