Vreven: "We zijn een stel losers"

29 september 2007, 12:55   Bijgewerkt: 29 september 2007, 13:01

Sint-Truiden is voorlopig het lachertje van de Belgische competitie. Met nul punten uit zeven wedstrijden staat de formatie stijf onderaan in de Jupiler League. Dit tot grote frustratie van Stijn Vreven, die deze zomer overkwam van ADO Den Haag.

De slechte prestaties van Sint-Truiden zijn Vreven niet in de koude kleren gaan zitten, zegt hij in Het Nieuwsblad. "Ik ben geen aangenaam gezelschap voor mijn vrouw. Ik schaam me nu om ergens te komen. Ik pieker de hele tijd", zegt de Belg.

Vreven vervolgt: "Ik sterf na elk verlies, maar een oude krijger geeft nooit op. Ik snap niet hoe spelers de problemen kunnen vergeten."

"Hoe noem je een groep met nul punten uit zeven duels? Een bende losers. Ik reken daar ook mezelf bij. Ik voel mij verantwoordelijk voor de slechte resultaten. We zijn veel te onvolwassen en er is veel te weinig bezieling. Als het slecht is, moet je ook de waarheid zeggen. Spelers die nu tevreden zijn, moeten opkrassen. Ik wil mijn carrière niet in tweede klasse stoppen. Dat zou een ramp zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen